I vår mediedatabas hittar du pressmeddelanden med information om våra nya produkter för våren 2019. Du hittar dessutom bilder av våra nya produkter, miljöbilder samt korta filmer som bland annat kan användas på sociala medier.

» HITTA PRESSMEDDELANDENA HÄR

 

» GÅ TILL PRESSKONTAKT
» FÅ TILLGANG TILL VÅR MEDIEDATABAS

Behöver du pressmeddelanden på finska, kontakta Maria Felin-Fleege, Rivista PR - Telefon: 040-5627767 / Email: maria@fleege.com

To-go i vardagen

Pressmeddelande

Idag hittar man trenden med to-go nästan överallt. Den dynamiska inställningen till livet i rörelse har blivit en vanlig livsstil som nu backas upp av designprodukter som inte bara är praktiska utan också har sin egen urbana estetik. Till dem hör Rosendahls To Go-serie som lanserades redan i höstas och nu kompletteras av ett måste för vardagens utflykter och avstickare: En termosflaska med integrerad kopp, som liksom resten av serien har mjuka silikondetaljer i offwhite och mörkgrått.

Här hittar du pressmeddelanden:

Våren 2019

»   To-go i vardagen

Rosendahl on the rocks

Pressmeddelande

Precis som ordspråket antyder äter vi lika mycket med ögonen som vi gör med munnen. Detta gäller inte bara middagsbordet utan även barvagnen, som nu är en signaturdesign i modern inredning. Denna kräver givetvis sin utrustning. Rosendahl bygger nu på Grand Cru-sortimentet med en vinkylare och ishink i högpolerat stål som kan användas både inomhus och utomhus för rosé på terrassen eller en drink från hemmabaren.

Här hittar du pressmeddelanden:

Våren 2019

»   Rosendahl on the rocks

Grand Cru till grillköket

Pressmeddelande

Sommaren gör livet enklare på många sätt. Dagarna blir längre och ljusare och gränsen mellan inne och ute suddas ut när grillen slås på och välkomnar matlagningen, samvaron och festen utomhus. Som en hyllning till det skandinaviska utomhusköket och en kärleksdeklaration till bra kökstillbehör lanserar Rosendahl nu två måsten från Grand Cru – dressingshaker och marinadglas med pensel. Nyheterna sätter smak på sommarens sallader och grillrätter i en design som går direkt från kylskåp till bord, och dessutom tilltalar hemmets gastronomer med sitt stilrena uttryck i klart glas med svart plast.

Här hittar du pressmeddelanden:

Våren 2019

»   Grand Cru till grillköket

DANSKA FAVORIT I MER ÄN 25 ÅR

Dansk design

Rosendahl är enkel och funktionell dansk design. Våra serier utgör en bra grund i kök och hem genom hela livet.

HITTA ROSENDAHL NÄRA DIG

Hitta återförsäljare

Flera butiker i Sverige säljer våra produkter. Hitta en nära dig.

VI ANVÄNDER COOKIES