Sedan 1984 har varumärket Rosendahl förknippats med funktionell och stilren design till ett överkomligt pris. Vår designfilosofi är att skapa designprodukter som används ofta och inte bara sparas till speciella tillfällen. Tvärtom tycker vi att de ska vara en integrerad del av en vackrare vardag. Det ställer krav på hög kvalitet till bra pris.

DET PERFEKTA MÖTET MELLAN KREATIVITET OCH STRUKTUR

Vi är övertygade om att bra design uppstår när balansen mellan kreativitet och struktur är den rätta. Rosendahls design är ett möte mellan kreativa streck och raka linjer. I nära samarbete med en rad ledande formgivare skapar vi designlösningar i linje med skandinavisk formgivningstradition.

DESIGN MED HISTORIA

Vi står för innovativa nyskapelser till hem och bord - från unik munblåst glasdesign och professionella köksredskap till den omfattande Karen Blixen-kollektionen som stöder finansieringen av nya utställningar på Karen Blixen-museet, Rungstedlund.

AMBITION ÄR VÅR DRIVKRAFT

Vi är stolta över att bidra till att utmärka den danska formgivningstraditionen och gestalta hem världen över. Därför strävar vi hela tiden efter att leva upp till – och helst överträffa – de förväntningar som våra kunder har på den kvalitet som namnet Rosendahl är känt för. Om du har frågor om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss.

DANSKA FAVORIT I MER ÄN 25 ÅR

Dansk design

Rosendahl är enkel och funktionell dansk design. Våra serier utgör en bra grund i kök och hem genom hela livet.

HITTA ROSENDAHL NÄRA DIG

Hitta återförsäljare

Flera butiker i Sverige säljer våra produkter. Hitta en nära dig.

VI ANVÄNDER COOKIES